Ja ha finalitzat el segon torn de la brigada jove d’Arenys de Munt

De l’1 de juliol al 30 d’agost, setze joves d’entre 16 i 18 anys d’Arenys de Munt han participat en el projecte de la brigada jove treballant per tal de millorar el manteniment del poble i els seus carrers. L’objectiu del projecte és donar a les persones joves habilitats i competències sociolaborals bàsiques desenvolupant un treball comunitari i alhora afavorir la cohesió social i la participació juvenil, mitjançant la implicació del jovent en la millora del poble.

Durant el primer mes van fer la neteja de la zona de Sobirans, Can Jalpí, el Bikepark i van ajudar en la preparació d’actes. El segon torn va fer tasques més concretes, com l’actuació al camp de futbol, el camí de Lourdes i a l’Escola Sant Martí. El regidor de Joventut, Àngel Castillo, ha valorat de manera positiva l’edició d’enguany.

Properament es publicarà la memòria del projecte, elaborada pel monitor que ha estat a càrrec dels joves.

Per últim, Àngel Castillo ha garantit la continuïtat del projecte, i explica que estudiaran de quina manera poden seguir millorant-lo.

En el projecte també s’han fet formacions específiques, s’ha dedicat una hora a fer formació sobre riscos laborals i quatre hores dedicades a l’orientació laboral. A més, s’ha fet una tutorització per tal de saber quina és la situació acadèmica i laboral de cada jove.