A finals d’any es farà el tram final de la Riera i després la rotonda d’entrada al poble. I a finals del 2022 ja funcionarà el Centre Cívic

El Consell d’urbanisme va servir per parlar de projectes com ara el darrer tram d’urbanització de la riera, la construcció d’una rotonda a l’entrada del poble, sobre el Centre Cívic i la plaça de Can Borrell. El consell es va celebrar telemàticament i a més dels membres del consell hi va participar el redactor del projecte de la riera i de la rotonda. Sobre la finalització de la urbanització de la riera, la regidora d’urbanisme, Maria Àngels Gros, explica que la previsió és que el projecte es porti en el ple de març, que al juny es pugui aprovar definitivament i que passat l’estiu es liciti l’obra per començar.

Sobre la rotonda, aquesta obra anirà lligada amb l’obra de la riera, i també es preveu que comenci a finals d’any. Respecte al Centre Cívic es va dir que la feina s’està realitzant en diferents fases ja que és una obra de gran envergadura. La regidora explica que si tot va bé a finals de l’any vinent ja podria està enllestit.

I sobre la placeta que s’està fent actualment a Can Borrell, s’ha pavimentat l’escenari per fer concert i dilluns vinent es pavimentarà la zona del terra. Aquesta obra podria estar finalitzada d’aquí un mes.

Al consell també es va parlar d’altres actuacions, com la zona esportiva que s’ha fet a la zona industrial o el pipican que s’ha instal·lat a Can Jalpí.