El govern municipal anuncia que ja ha complert 189 objectius dels 385 que inclou el Pla d’Actuació Municipal 2015-2019

Concretament entre el mes de febrer i setembre d’aquest any s’han assolit 41 objectius: s’ha elaborat el reglament del Servei d’Atenció Domiciliària, editat el Llibre de les Dones d’Arenys de Munt i el col·leccionable en fascicles L’abans d’Arenys de Munt.

També s’ha iniciat el cicle de música mancomunat Essencials, millorat l’equipament audiovisual de la Sala Municipal, consolidat el sistema de gestió de l’Aula de Música, creat l’escola base de bàsquet, ampliat amb dues noves rutes els itineraris de senderisme, instal·lat vuit pistes de pàdel i instal·lat un punt de recàrrega de cotxes elèctrics.

També s’ha fet la planificació de la neteja viària, reordenat i enjardinat tots els escocells, adquirit una furgoneta elèctrica i un camió ploma per a la Brigada Municipal. S’ha reordenat l’espai al voltant del Pi Gros i l’entorn de la plaça de Sant Carles, renovat la il·luminació al parc de Can Jalpí, urbanitzat el tram central de la Riera, i s’ha creat una línia de subvencions per les urbanitzacions, entre d’altres.

Tot el llistat dels 189 objectius operatius assolits els podeu consultar al web municipal. L’alcalde d’Arenys de Munt, Joan Rabasseda, explica que aquestes dades reflecteixen un elevat compliment d’execució del PAM, concretament del 73,3%.

Just perquè molts projectes no són visibles és positiu explicar i donar a conèixer els projectes realitzats, tant pels vilatans com pel mateix govern.

A començaments de 2019 es tornarà a informar de l’execució del PAM 2015-2019.