A causa de diverses baixes i trasllats, s’ha reduït el servei nocturn de la Policia d’Arenys de Munt

La plantilla d’agents és de 15 però a causa de diverses circumstàncies com són les baixes de llarga durada i la marxa d’algun agent a una altra localitat, actualment només hi ha 11 agents operatius.

Aquest fet, provoca que el servei nocturn quedi reduït per tal d’evitar afectacions als torns de dia i de tarda. Ho detalla el regidor de Seguretat, Àngel Castillo.

Amb la intenció de solucionar el problema el més ràpid possible, el Govern ha convocat dues places de Polícia,  però es tracta d’un procés lent. El primer agent s’incorporarà al desembre i l’altre a inicis de l’any vinent.

Davant la impossibilitat de solucionar el problema demanant ajuda a altres pobles, ja que la llei no ho permet, s’ha decidit limitar el servei de nit. De totes maneres, el regidor recorda que en cas de necessitat es pot trucar al 112 o als mossos d’Arenys de Mar.

I pel que fa al projecte de Policia de proximitat que tractàvem ahir, el regidor considera que es una iniciativa molt interessant que estan treballant amb la CUP, i que quan la situació ho permeti, es tirarà endavant.