A Arenys de Munt si que hi ha prou voluntaris per fer el Gran Recapte d’Aliments aquest cap de setmana

El 22 i 23 de novembre tindrà lloc el Gran Recapte d’aliments a Catalunya i un any més hi participa Càritas d’Arenys de Munt. El Gran Recapte és una campanya de recollida d’aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària.  Es calcula que actualment, un 20% de la població viu en situació de pobresa a Catalunya. Aquestes persones requereixen solidaritat i capacitat organitzativa per no esdevenir persones marginades i és per aquest motiu que des de Càritas d’Arenys de Munt participen en aquesta recollida.

Josep Olivé explica que al nostre poble la recollida d’aliments es farà divendres, dissabte i també diumenge als supermercats Condis, Dia i a Can Closa.

El Gran Recapte d’Aliments el 2018 va recollir a tot Catalunya 4.310.000 kg en més de 2.926 punts de recollida i va comptar amb l’ajuda de més de 28.313 persones voluntàries. Aquest any encara es demanen voluntaris a Catalunya, però no a Arenys de Munt que un any més ja compta amb la col·laboració de molta gent i dels joves de l’Institut.