90 ciclistes van participar a les 3h en BTT per Can Jalpí que organitza el Club Ciclista

Diumenge al matí el parc de Can Jalpí va acollir aquesta cursa, que enguany ha arribat a la seva 13ena edició. Va ser tot un èxit de participació, amb 40 parelles i 10 corredors individuals. El guanyador de la categoria individual ha sigut Eric Alsina, d’Arenys de Munt; els guanyadors de parelles masculí, David Pruna i Marc Planells; els guanyadors de parelles mixtes, Dani Colomer i Berta Bassols, i els de parelles local, Carles Fugaroles i Xavi Celmà.

El president del Club Ciclista d’Arenys de Munt, Martí Anglas, ha valorat molt positivament tant la participació com el desenvolupament de l’esdeveniment.

David Pruna, un dels guanyadors de la categoria de parelles masculí explica que han hagut de superar diversos problemes mecànics que durant la prova els han fet baixar posicions.

David Pruna explica que del circuit se’n podia gaudir molt i que està a l’alçada dels millors del món.

Eric Alsina, guanyador de la categoria individual, s’ha mostrat satisfet per millorar la posició que havia aconseguit en altres edicions.

La prova va transcórrer amb total normalitat, ja que el dia va acompanyar tot i que hi havia previsió de pluges. D’altra banda, l’organització també ha volgut posar en valor que no s’ha hagut de lamentar cap incident.