6 noves persones usuàries de la Residència Sant Martí han donat positiu amb test d’antígens. De tots els residents amb PCR o test d’antigen positiu, 23 romanen estables, sense simptomatologia i 7 presenten símptomes. Malauradament, tres de les persones que van donar positiu, no han aconseguit superar la malaltia

Totes estan aïllades a les habitacions i són ateses per l’equip gericultor i d’infermeria, degudament equipat amb EPIS, que realitza els controls dels signes i símptomes. A més, un resident ha estat derivat a l’hospital, en presentar simptomatologia greu.

Respecte a la situació dels professionals, actualment hi ha 9 treballadors positius que segueixen en quarantena, a les seves llars. S’ha contractat més personal per fer front a la situació actual i tot l’equip tècnic està donant suport a les tasques d’atenció directa.

L’alcalde d’Arenys de Munt, Josep Sánchez, ha pogut parlar amb la direcció de la residència, i explica que tot i que és una situació delicada, ara per ara està controlada.

L’alcalde reconeix que aquesta crisi no està sent fàcil de gestionar, però com a punt positiu explica que alguns dels residents son asimptomàtics i tenen un bon pronòstic.

Sánchez ha comunicat a la residència que els faran costat mitjançant el material o qualsevol altre cosa que necessitin.

I pel que fa als tres residents que han mort en aquests dies degut al virus, Sánchez vol expressar el seu condol als familiars i expressar que el consistori està al seu costat.