6.775 persones estan cridades a votar aquest diumenge a les eleccions municipals d’Arenys de Munt

Les eleccions municipals i europees es celebren aquest diumenge i a Arenys de Munt estan cridades a votar 6.775 que escolliran un total de 13 regidors entre els 6 partits polítics que es presenten.

També tots els ciutadans europeus estan cridats a les urnes per elegir els seus representants al Parlament Europeu. A Espanya, les eleccions europees coincideixen amb les municipals.

Com a novetat, en aquesta ocasió, les diferents meses iniciaran l’escrutini amb els resultats europeus. Un cop estigui tancat l’escrutini local per al Parlament Europeu, començarà l’escrutini de les votacions a les municipals.

D’altra banda recordem que avui hi ha debat amb tots els partits politics que es presenten a les eleccions municipals a Arenys de Munt. Hi intervindran els caps de llista d’Esquerra republicana, Junts per Arenys de Munt, la Cup, el PSC, Arenys de Munt per la república i Alternativa Municipal.

El debat serà moderat pel director de Ràdio Arenys de Munt, Oriol Leo. Ell mateix explica com s’estructurarà aquest debat.

Si hi voleu participar podeu anar a 2/4 de 8 del vespre a la sala d’exposicions on podreu fer preguntes, o bé escoltar-lo per la ràdio. I diumenge farem un programa especial sobre les eleccions municipals amb la valoració de la participació i dels resultats que podreu conèixer a partir de les 9 del vespre.