El president del Barça serà a la celebració del 50è aniversari de la Penya Barcelonista d’Arenys de Munt

La Penya Barcelonista d’Arenys de Munt celebra la festa del seu 50è aniversari i la 25enà trobada de penyes Barcelonistes del Maresme.

La festa és diumenge i començarà a les 10 del matí amb una concentració de penyes a l’antic Mercat Municipal. Seguidament faran una passejada amb els estendards, des de la plaça i fins l’ajuntament.

A 2/4 d’una es farà l’acte de reconeixement a les persones que han format part de les juntes directives de la penya durant aquests 50 anys i una recepció per part de les autoritats municipals.

L’acte tindrà lloc a la sala municipal i comptarà amb la presencia del president del Barça, Josep Maria Bartomeu.

El president de la penya d’Arenys de Munt, Pep Artigas, convida a tothom a participar d’aquest acte i del dinar que es farà a continuació amb un espectacle de màgia per acabar, a càrrec de Joaquim Matas.

En l’acte del migdia es fa un homenatge a les persones que han format part de la junta i als presidents que han passat pel club.

El dinar de germanor és obert a tothom. El preu pels socis es de 38 euros i no socis 40 euros. Per participar us podeu apuntar a la Llibreria el Boli Blau. Divendres és l’últim dia.