40 pilots de cotxes clàssics participaran diumenge a la quarta pujada al Coll del Pollastre

Després de 13 anys diumenge arriba la quarta pujada al Coll del Pollastre on s’han apuntat a participar uns 40 pilots que portaran cotxes clàssics de tota mena. Entre els pilots participants destaca la participació de Gerard  de la Casa, campió d’Espanya a la ‘Subida a la Santa’ i del 5 vegades corredor del Dakar, Joan Rubí. Ivan Gómez, de l’organització en parla.

Pel que fa al recorregut, Ivan Gómez explica que no s’ha fet cap variant respecte al de darreres edicions, això sí, s’ha incrementat la seguretat.

A partir de les 9 del matí i fins a 2/4 de 12, tindran lloc els entrenaments oficials dividits en tres mànegues. La sortida serà a la zona de Sobirans, lloc on també hi haurà una zona dedicada al motor. Després del descans, a partir de la 1 del migdia es faran les dues mànegues de classificatòria oficial on coneixerem els guanyadors i a les 4 de la tarda es farà l’entrega de trofeus.

Durant aquesta activitat els Voluntaris per Arenys de Munt muntaran els inflables per recaptar fons per el pian, la malaltia que treballa el Doctor Mitjà per tal d’eradicar-la a Papua. Els inflables els trobareu al costat del Restaurant Déjà Vu a partir de les 10 del matí i fins les dues de la tarda.