394 persones han portat la seva signatura a Arenys de Munt per demanar una llista unitària

Ja ha finalitzat el termini de recollida de signatures per a una llista unitària a tots els punts de recollida que consten a “lliurar signatures”, com per exemple a Arenys de Munt, on el punt era a la botiga Punta i Taló, únic punt del Maresme.

Jordina Espí, responsable de la campanya a Arenys de Munt, ha explicat que són signatures de persones d’Arenys de Munt i també d’altres pobles de la comarca. Ara aquestes es faran arribar al coordinador de Catalunya, per veure si s’han aconseguit les 60 mil signatures que volien recollir en total.

Proposen una candidatura unitària de tot el sobiranisme que concorri a les eleccions del proper 21 de desembre amb un programa polític basat en quatre punts: Sobirania, retirada de l’article 155 i dels reforços policials destacats a Catalunya, i reinstauració del “Govern legítim” de Catalunya.

També es demana l’alliberament dels consellers i dels Jordis, i el tancament de les causes obertes contra tots els càrrecs electes i ciutadans encausats. També es demana l’inici del procés constituent l’endemà de la proclamació oficial dels resultats, i la celebració d’eleccions constituents en el termini més breu possible.

D’altra banda, també es pretén buscar el compromís inequívoc amb la cooperació internacional com a millor manera de contribuir a la pau.