250 persones han votat de moment les propostes del procés participatiu del pressupost municipal

Aquesta setmana és la ultima per votar les propostes del procés participatiu del pressupost de l’Ajuntament d’Arenys de Munt. De moment 250 persones hi han participat, d’aquestes 187 ho han fet a través de l’eina telemàtica Decidim.

El regidor d’economia, Josep Sánchez, explica que s’han recuperat vots en paper ja que alguns veïns han tingut problemes en poder-ho fer per l’eina telemàtica. Tot i així diu que 250 són pocs vots i que espera que aquesta setmana en rebin més.

I parlant del procés participatiu del pressupost dir-vos que el proper dijous 20 de desembre hi haurà ple extraordinari de l’ajuntament per aprovar el pressupost del 2019. El regidor explica que s’està acabant de quadrar per portar-lo a ple i destaca una partida important per habitatge social de propietat municipal.

També destaquen les partides per realitzar la tercera fase de les obres de la riera, iniciar la reforma del centre cívic, endreça de la via publica o la millora de la xarxa de l’aigua.

Pel que fa a la resta de partides aquestes es consoliden, com les politiques socials o les de promoció econòmica i comerç.