2 emprenedors d’Arenys de Munt han creat un joc de taula de futbol, el Hat Trick

Silvana Herce i Joel Displas han estat més d’un any per realitzar aquest joc que va néixer a partir d’una conversa casual.

Un joc que posa a prova l’estratègia, i les habilitats  de cada participant. L’objectiu del joc, como en qualsevol partit de futbol, consisteix en arribar a porteria i marcar gol.

Joel Displas explica que el Hat-trick es un joc per dos participants a partir de 7 anys i cada partida pot durar uns 30 minuts.

Com en un partit de futbol, cada equip té 11 jugadors i disposen de 4 daus per moure’s per el tauler, 1 dau que fa d’àrbitre i un altre per passar i disparar.

Silvana Herce explica que el joc s’ha presentat al Club esportiu d’Arenys de Munt que s’ha mostrat molt interessat i també es presentarà a altres clubs de futbol.

Serà a mitjans d’abril que es previst posar-lo a la venda, però abans ja el podeu aconseguir a través de la plataforma Verkami. A banda, diferents distribuïdors ja s’han mostrat interessats i pagines especialistes en jocs de taula l’han valorat molt positivament.

Aquest no és el primer joc de taula que realitzen ja que ara per ara ja estan preparant 2 jocs més de taula de cartes, un d’ells sobre Arenys de Munt.