Arrenca el curs 19-20 a primària i secundària

I avui és el dia que els infants i joves han tornat a l’escola per iniciar el curs 2019-2020. Aquest matí la ràdio s’ha desplaçat fins l’Institut Domènec Perramon .El director del centre, Joan Duran, ha explicat les novetats d’aquest any, com ara el projecte Rock’in per crear grups musicals a l’escola.

Pel que fa a l’alumnat, enguany compten amb 3 línies als grups de la ESO i 2 línies per cada curs de batxillerat. En total sumen 430 alumnes.

A l’Escola Sant Martí al voltant de 400 alumnes han iniciat avui el curs. El director, Lluis Llovet, explica que l’objectiu és aconseguir que els alumnes se sentin a gust al centre. A més a més, aquest any realitzaran projectes en referència a la sostenibilitat, al medi ambient i a l’anglès.

I a l’Escola Sobirans compten amb 307 alumnes que han començat avui les classes sense cap incidència. Estela Pujol, directora del centre, comenta que seguiran treballant els projectes iniciats en els darrers anys.

A les escoles bressol el curs es va iniciar dilluns 2 de setembre. La directora de La petjada, Agnès Pueyo, que s’estrena com a nova directora del centre, explica que tenen 73 alumnes matriculats i que l’objectiu del curs serà treballar els hàbits de la vida quotidiana.

I tal com hem dit, Agnès Pueyo és la nova directora del centre, i s’ha mostrat molt il·lusionada i amb ganes de fer créixer l’escola.

I a la Caseta Amagada compten amb una vintena d’infants matriculats. La seva directora, Àngels Salichs, explica que l’objectiu del curs és donar continuïtat als projectes ja iniciats i potenciar les activitats a l’exterior.