Avui quedarà constituït el nou govern municipal 2019-2023

Serà en el ple extraordinari que es celebrarà a 2/4 de 8 del vespre a la Masia de Can Borrell.

En aquest ple també s’acordarà el canvi de dates de les sessions plenàries, que passaran a fer el segon dimarts de cada mes a 2/4 de 8.

L’alcalde Josep Sánchez explica que amb aquest canvi d’horari es pretén agilitzar els plens, i que els regidors i regidores puguin compatibilitzar la vida política amb la vida personal.

A més a més de l’alcaldia, Josep Sánchez serà el responsable de les àrees de Governança, d’Urbanitzacions, i de Promoció Econòmica i Comerç, i Economia.

Tònia Vila agafarà les regnes de les regidories de Comunicació, d’Educació, de Cultura, i de Transparència.

Àngel Castillo serà el 1r tinent d’Alcalde i regidor de Seguretat, Espai públic, Festes, i també Joventut , que es un col·lectiu amb el que te molt bona relació.

Maria Àngels Gros serà la regidora d’Urbanisme, , Igualtat de gènere, Sanitat i també portarà la regidoria Habitatge, que abans estava inclosa dins de Benestar social.

Jordi Maimí portarà les regidories d’Esports, Medi ambient, i dues noves regidories: Sistemes Informàtics i Sostenibilitat.

I Montse Batista, serà responsable de les carteres de Gent gran,  Acció social (antiga Benestar social), Participació ciutadana, i Salut pública, que anteriorment estava dins de la regidoria de Sanitat.

Properament, el govern municipal exposarà en una roda de premsa oberta a tots els veïns i veïnes d’Arenys de Munt l’organització d’aquest govern i els principals objectius per al mandat 2019-2023.