11 colles van participar al concurs de sardanes dins la Gran Mostra d’entitats del Centre

El dinar solidari, que s’havia de celebrar ahir diumenge dins de la Gran Mostra d’entitats del Centre Moral, finalment es farà el proper diumenge, dia 10 de juny.

Recordem que els tiquets es poden comprar a través del web del centre o a secretaria, també a la Botiga Tot pantalons.

La Gran Mostra va constar d’un seguit d’activitats entre les que hi va haver ràdio al carrer, un flash mob, un vermut solidari i una ballada de l’esbart. Totes elles amb una gran assistència de públic.

I, coincidint amb la “Gran Mostra”, l’Agrupació sardanista va celebrar dissabte al vespre el concurs de territorial Barcelona ciutat i colles lliures.

Es tracte d’una lliga que es disputa a diferents poblacions i en la que les colles participants hi sumen punts que serveixen per accedir a la fase final.

En la categoria aleví, la colla guanyadora va ser la Xamosa, en juvenil va guanyar la colla Maig, en categoria grans va guanyar la colla Mare Nostrum i finalment, en categoria veterans la guanyadora va ser la colla Bella Roure.

Maria Canaleta, de l’Agrupació sardanista d’Arenys de Munt ha explicat que va ser un concurs molt lluït en que les colles van mostrar un alt nivell.