Qui som?

La ràdio

Es va fundar l’any 1983 fruit de la trobada de diverses persones apassionades de la ràdio i de la tècnica.

Llegir més

L’Ajuntament s’hi va abocar amb aquesta iniciativa, oferint un local al segon pis de l’edifici municipal de la Plaça de l’Església, que encara és la seu de l’emissora. També en te la concessió de la llicencia del 107 de la FM.

L’Emissora municipal sempre ha funcionat amb una part molt important de voluntariat , finançada bàsicament per la publicitat i amb el recolzament constant per part de l’Ajuntament .

L’Any 2004 es va inaugurar les reformes integrals de les instal·lacions afegint un segon estudi i aïllant acústicament tots els espais on es produeix ràdio.

L’any 2007 es va fer un nou salt de cara a professionalitzar el servei municipal de Ràdio. Alguns dels components de l’emissora amb Jordi Soler, Xavi Roca i Ivan Nieto al capdavant van formar l’entitat sense ànim de lucre “Ràdio Associació Arenys de Munt” amb l’única finalitat de poder optar a la concessió municipal del servei de ràdio. Un cop assolit aquest repte l’associació ha pogut realitzar els primers contractes de treball per als professionals que en ella hi treballen.

Així, actualment, Ràdio Arenys de Munt és gestionada per aquesta entitat. Una entitat on estan integrats molts dels voluntaris que des dels seus inicis han fet possible el funcionament d’aquesta ràdio, i que any rere any renoven les energies per continuar amb la gestió diària de la nostre emissora.

L’Ajuntament d’Arenys de Munt té un paper vital en el funcionament de l’emissora gràcies al conveni econòmic que dona estabilitat a la ràdio i possibilita dedicar més recursos a la informació.

Ràdio Arenys de Munt és una emissora municipal que es nodreix molt de la bona voluntat dels col·laboradors.

Volem oferir una programació del poble i pel poble

AmunTV

TAM va ser la primera televisió d’Arenys de Munt , una televisió analògica activa des de l’any 2002 fins el 2012, quan malauradament va desaparèixer per la implantació de la TDT.

Llegir més

A l’any 2013 des de l’ajuntament es va apostar per un nou model de televisió, va neixer AMUNTV una televisió per internet  amb reportatges sobre l’actualitat del poble.

Amb AmunTV estaràs al dia de la informació d’Arenys de Munt amb els nostres reportatges ara classificats en quatre canals per fer més accessible la informació:

– Canal informatius: Reportatges d’actualitat i activitats organitzades per l’ajuntament o entitats del municipi

– Canal Festes Major i Bredes: Reportatges sobre les nostres festes.

– Canal Gent de Munt: Reportatges i entrevistes a personatges d’Arenys de Munt.

– Canal Ajuntament: Informació institucional de l’Ajuntament d’Arenys de Munt

Publicitat

Si esteu interessats en publicitar-vos, bé a través de la ràdio o bé a través de la nostra web, podeu descarregar-vos les notres tarifes en format pdf.

TARIFES 2016

CAMPANYA DE PATROCINI OKLLIGA D’HOQUEI

Llegir més

També, nou servei de publireportatges. Anuncia la teva empresa a través d’un reportatge al nostre web amb fotografies.

Ràdio en directe

Ràdio a la carta