Hora d’emissió: de Dilluns a divendres a les 13 i a les 19:00. Direcció: Elena Cots i Miquel Figueroa. Presentació: Elena Cots i Miquel Figueroa.

Descripció: L’Informatiu està estructurat en tres blocs, el primer dedicat a les notícies d’Arenys

Hora d’emissió:  Dilluns de 20h a 21h. Direcció:  Penya Barcelonista Arenys de Munt. Presentació:  Jaume Romà.

AMUNT BARÇA, un programa de la Penya Barcelonista Arenys de Munt. El programa explicarà l’actualitat tant de la Penya com del FCBarcelona. Repassarem els resultats del cap de setmana, les ultimes notícies i tindrem un espai de tertúlia per debatre sobre l’actualitat del FCBarcelona. La gent pot participar-hi mitjançant el telèfon o el facebook i contestar la pregunta que farem cada setmana i guanyar un premi o per donar la seva opinió sobre els temes de la tertúlia. www.facebook.com/AmuntB

Hora d’emissió:  Dimecres de 20h a 21h .  Direcció: Carles Rodríguez.  Presentació:  Carles Rodríguez,

Hora d’emissió:  Dimarts de 21:00h a 22:00h. Direcció:  Michel Sama. 

Distàncies flueix per un territori de paraules i llenguatges que esdevenen un univers concret i expansiu pels sentits i per l’ànima. En una terra etèria, la literatura i la música defineixen un mapa sonor de veus callades que uneix tradicions i avantguardes, mirades al món que comparteixen mirades, sentiments que de la tristesa al goig de viure us porten a casa tots els sabors, totes les sensacions, tots els colors i totes les emocions d’un viatge interior.
Tanca els ulls i escolta…

Hora d’emissió: Dissabte 11h a 12h cada 4tr dissabte de mes  Direcció: Maria Serret  Presentació: Maria Serret

P1060322Descripció: Desde dona viva creiem, que cadascú es mira el món des de la seva òptica i que l’òptica dominant és justament la del home, necessitem incloure la mirada de les dones, la nostra manera de fer, la nostre opinió, de tal manera que la realitat quedi molt mes equilibrada.

En el camí cap la igualtat de gènere creiem que es molt important poder opinar des de totes bandes. I aquest es un dels objectius de dona viva .

Per aquesta raó, iniciem aquest programa de radio el tercer dissabte de cada mes per dir la nostre. Volem que la veu femenina sigui la protagonista.

Un programa on puguem parlar de diferents temes i desde diferents perspectives però sempre buscant com objectiu l’opinió de la dona.

Temes de la dona per la dona. El programa tindrà tres parts:

• Parlarem d’algun curset o xerrada que estiguem fent a l’associació.
• Poema o escrit, fet per dones o que parli de dones.
• Un tema diferent a debatre.

El que dona viva pretén es:
“Que la dona d’Arenys de Munt participi i digui la seva”.

Hora d’emissió:  de Dilluns a Divendres de 10h a 14h.  Direcció:  Elena Cots.  Presentació:  Elena Cots.

Un programa on podreu trobar informació i música variada. El cafè del matí  és un programa d’entreteniment en el qual els oients participen en l’elaboració musical del programa. Qualsevol tema plantejat també pels oients, o notícia que es produeixi s’incorporen immediatament al programa. Els oients són els protagonistes demanant felicitacions per altres oients o bé explicant per antena la seva història. També hi ha un apartat dedicat a la informació general, la borsa de treball, la previsió del temps, els titulars de la premsa, etc.

Hora d’emissió:  El primer dissabte de cada mes d’11 a 12 del migdia.  Direcció:  Centre Moral.  Presentació:  Martina Sansa.

El Centre Moral d’Arenys de Munt és una associació cultural, sense ànim de lucre, fundada el 1913, que promou l’educació integral dels infants i joves i col·labora en la formació i desenvolupament personal i col·lectiu de les persones adultes, mitjançant l’organització d’activitats cívico-socials, culturals, humanístiques, assistencials, esportives i recreatives. Aquestes activitats són organitzades per la Junta Directiva i les diferents seccions. El Centrenari  és un programa especial per commemorar els cent anys del Centre Moral d’Arenys de Munt amb entrevistes a persones relacionades amb la seva activitat, actes de cel·lebració i el concurs.

Hora d’emissió:  Segon dissabte de cada mes de 10 a 11.  Direcció:  Esplai de Jubilats d’Arenys de Munt.  Presentació:  Manel Lladó.

El Centre Moral d’Arenys de Munt és una associació cultural, sense ànim de lucre, fundada el 1913, que promou l’educació integral dels infants i joves i col·labora en la formació i desenvolupament personal i col·lectiu de les persones adultes, mitjançant l’organització d’activitats cívico-socials, culturals, humanístiques, assistencials, esportives i recreatives. Aquestes activitats són organitzades per la Junta Directiva i les diferents seccions. El Centrenari  és un programa especial per commemorar els cent anys del Centre Moral d’Arenys de Munt amb entrevistes a persones relacionades amb la seva activitat, actes de cel·lebració i el concurs.

Hora d’emissió:  Dissabtes de 12h a 14h.  Direcció:  Miquel Figueroa.  Presentació:  Miquel Figueroa.

El programa es un espai de divulgació i entreteniment on el plat fort és l’entrevista setmanal. Els temes tractats van desde la salud i l’ecologia fins als moviments socials, passant per el que alguns anomenen “New age”. També, de tant en tant, posem música de misteri i baixem el to de veu per a tractar temes que estan en el llindar de la nostra comprensió, com son el fenòmen OVNI o la parapsicologia. No falta el repàs a l’actualitat en forma de breu noticiari o les curiositats que podem trobar a la web, tot amb un toc d’humor.

Hora d’emissió:  de Dilluns a Divendres de 8h a 10h  Direcció:  Leandre Mora  Presentació:  Leandre Mora

Leandre Mora és el més matiner de la ràdio. Als Matins de Ràdio Arenys de Munt et despertem amb els clàssics, amb les cançons de sempre, tardes amb en Leandre. Un as del remember i un mag del vinil al més pur estil Old School que et farà embarcar en un viatge cap el passat a través de les melodies de sempre! I com ja és habitual, tot això acompanyat amb la informació i l’agenda local.

Hora d’emissió:  de Dilluns a Dissabte de 21h a 8h  Direcció:  Ivàn Nieto  Presentació:  Ivàn Nieto

La nit és territori del melòman i les paraules hi sobren. Ivan Nieto et porta la millor sel·lecció musical per totes les criatures nocturnes que connecten amb la nostra sintonia.

Hora d’emissió:  de dilluns a dijous de 15h a 19h i divendres de 15h a 18h.  Direcció:  Albert Maynou  Presentació:  Albert Maynou

Les tardes passen millor si és amb bona companyia i bona música. Nosaltres et portem els ritmes d’ara i de sempre; tots els estils i tots els artistes que han marcat i marcaran la teva vida. Acompanya’ns totes les tardes; segur que aquesta música “et sona “.

Hora d’emissió:  Cada 3 mesos a partir de les 3 de la tarda.  Direcció:  Els alumnes del CEIP Sant Martí.  Presentació:  Els alumnes del CEIP Sant Martí.

Els més petits del poble tenen un espai on explicar les seves activitats, l’Informartí . Un programa on canten, expliquen històries, recomanen llibres, pel·lícules, feliciten els seus companys de classe i, fins-hi-tot, fan un concurs entre els alumnes!

Hora d’emissió:  Quart dimarts de cada mes de 18 a 19.  Direcció:  Oriol Leo.  Presentació:  Oriol Leo.

Tertúlia directa amb l’Alcalde on se li presenten dubtes sobre la gestió del poble per trobar respostes a les inquietuds dels oients.

Hora d’emissió:  El primer dijous de cada mes de 19:30h a 20h.  Direcció:  IES Domènech Perramon.  Presentació:  Alumnes de l’IES Domènech Perramon.

Alguns alumnes de l’Institut han iniciat un programa a Ràdio Arenys de Munt, «l’Espai de l’Institut» on cada mes ens posaran al dia de les diferents activitats que es porten a terme al Centre, explicaran els diferents projectes que té l’Institut i entrevistaran alguns dels seus protagonistes.

Hora d’emissió:  Diumenges de 10 a 11. Direcció:  Montse Fontbona.  Presentació:  Montse Fontbona, Anna Maria Marpons i Pepi Mas. 

Magazine setmanal amb reportatges i entrevistes d’actualitat cristiana, social i humana. Té les següents seccions: “La Paraula del Bisbe” (amb Mons. Carles Soler), “Costumari Cristià” (preguntes i respostes populars de la nostra fe a càrrec de Mn. Joan Baburés), entrevistes, notícies i “el Significat de l’Evangeli”. Inclou de forma periòdica altres apartats com “El campanar” i reportatges als santuaris, ermites i monestirs de la diòcesi. Durant el temps de Nadal, Quaresma i a l’estiu s’incorporen noves seccions com “A la Ribera del Jordà” i “Lletres a l’ombra.

Hora d’emissió:  Cada segon dissabte de cada mes d’11 a 12 del migdia.  Direcció:  Mireia Moré.  Presentació:  Mireia Moré, Elisenda Liñán i Jose Barbero.

Comencem nou programa aquesta temporada, No en sabem més!  Un programa on parlarem de cinema, de música, de llibres, de televisió… De tot i més. Farem també un repàs de l’agenda cultural del poble i del Maresme. El segon dissabte de cada mes estarem amb vosaltres a les 11 del matí a Ràdio Arenys de Munt. L’equip d’Amunt Cultura  (la Mar Mir, Mireia Moré, Elisenda Liñán i Jose Barbero) us animem a posar-vos el dia de cultura!

Hora d’emissió:  Cada 1r i 3r dissabte de cada mes de 10 a 11 del matí.   Direcció:  Esteve Alonso.  Presentació:  Esteve Alonso, Roc Nieto, Bruno Petra, Aitor Gil i Pau Serra.

No ens paguen prou, un programa per a els que no volen aburrir-se i en el qual tractarem sobre tecnología, musica, i molt més. Aixo sí, amb una bona dosi d’humor que et proporcionarà un millor despertar.

Hora d’emissió:  Divendres 18h a 19h i reemisió els diumenges a les 11h.  Direcció:  Oriol Leo Presentació:  Oriol Leo

Parlem del poble ON 21 JUNY 2011. Hora d’emissió: Divendres 18h a19h i reemisió els diumenges a les 11h. Direcció: Oriol Leo Presentació: Oriol Leo Descripció: Un espai per a la pol·lítica local des de la ràdio on els diferents

Hora d’emissió:  Fins al juny de 2016 es va emetre el 3r dissabte de cada mes de 10 a 11 del matí.   Direcció:  Esteve Alonso.  Presentació:  Esteve Alonso.

Radiofonics , un programa per a els que no volen aburrir-se i en el qual tractarem sobre tecnología, musica, i molt més. Aixo sí, amb una bona dosi d’humor que et proporcionarà un millor despertar.

Hora d’emissió:  Diumenge de 9h a 10h  Direcció:  Leandre Mora  Presentació:  Leandre Mora

Leandre Mora et porta cada diumenge les sardanes de casa nostra. La sardana és una dansa popular catalana i és el ball nacional de Catalunya. Es balla en cercle i corresponent amb ritme i dinàmiques a la música d’una cobla . El nom pot fer referència tant al ball com a la música. Així que tots els amants de la Sardana teniu una cita cada diumenge, amb la batuta d’en Leandre.

Hora d’emissió:  Tercer dissabte de mes. De 11h a 12h.  Direcció:  Gemma Bufias.  Presentació:  Gemma Bufias

TERRANÚVOL

TerraNúvol és un programa de nutrició, cuina, plantes medicinals i estils de vida saludables. Parlem de tot allò que ens aporta salut, equilibri, que ens retorna a les nostres arrels i que aposta pel sentit comú. Recuperem el saber de les àvies, els remeis de la vora del foc i del saber popular, avalats per la ciència del segle XXI. També aprenem sobre les diferents propostes de nutrició que hi ha avui dia a la nostra societat. Un món canviant, amb ple de matisos i opcions. Apostem per les més sostenibles i les més harmòniques amb el nostre entorn i cultura.

La salut és tot un compendi de factors i també aprofundim en les teràpies i tècniques que ens ajuden a trobar el nostre punt d’equilibri, amb una mirada holística i integrativa

Hora d’emissió:  Dissabtes de 09h a 10h.  Direcció:  Ramon Vernis.  Presentació:  Ramon Vernis

VEU D’ÒPERA  és un racó radiofònic amb la intensió de fer viure i de fer sentir el moment que això es representa a l’escenari. No és la primera vegada que es presenta un programa com aquest, ni serà la última, encara que una hora és un temps massa escàs per tal d’explicar i escoltar, tot el sentit de una obra musical. Per els que volem saber més sobre la musica cantada, per que també hi ha una història prèvia i una història posterior que cal explicar.

Retransmissions enregistrades dels plens municipals que se celebren al poble.

Recopilació de diferents programes especials emesos per Ràdio Arenys de Munt.

Ràdio en directe

Ràdio a la carta