Video destacat

Declaració institucional contra les detencions dels presidents de l’Assemblea Nacional Catalana i d’Òmnium Cultural, i contra la violència de l'1 d'octubre.

on Divendres, 20 Octubre 2017 11:44.

En el ple d’ahir de l’ajuntament d’Arenys de Munt es va fer una declaració institucional contra la violència exercida pels cossos policials l’1 d’octubre. Va ser una declaració conjunta de tots els partits a excepció del PP, que no es va afegir per no estar d’acord en alguns punts.

Ahir l’ANC va fer una crida a que la gent retirés diners dels seus bancs.

on Divendres, 20 Octubre 2017 11:38.

Ahir l’ANC va fer una crida a la gent a que durant el matí d’avui retirés diners dels principals bancs.

A més a més, va demanar que la gent clienta del Banc Sabadell o CaixaBank,  expressés el seu desacord amb la decisió de traslladar la seu social fora de Catalunya.

En el ple d’avui només aniran punts d’àmbit econòmic i es farà una declaració institucional contra la violència exercida l’1 d’octubre, i contra les detencions dels presidents de l’ANC i d’Òmnium Cultural.

on Dijous, 19 Octubre 2017 11:41.

Avui hi haurà ple ordinari de l’Ajuntament d’Arenys de Munt, només es tractaran punts econòmics.

Es tractarà la modificació de crèdit número 10 per reconeixement extrajudicial de crèdit, la proposta d’aprovació d’expedient de rectificació de saldos i la proposta d’aprovació provisional de les modificacions de les ordenances fiscals per a l’exercici 2018.

Ahir va tenir lloc el taller de cuina d’Andalusia dins del projecte Receptes de Vida.

on Dijous, 19 Octubre 2017 11:36.

Després del taller de cuina del Pakistan i el de Guinea, entre d’altres, ahir va tenir lloc el taller de cuina d’Andalusia.

L’objectiu del cicle de tallers impulsats des de la Taula de Convivència d'Arenys de Munt és fer servir la cuina per generar espais d’interacció entre el veïnat a fi de millorar la convivència.

El cinquè tast de vi i paisatge a Can Pau Bernadó d’Arenys de Munt ha canviat de dia

on Dijous, 19 Octubre 2017 11:30.

El cinquè tast de vi i paisatge a Can Pau Bernadó d’Arenys de Munt no es farà finalment aquest proper dissabte, sinó que es farà el següent, el dia 28.

El PSC d’Arenys de Munt reclama la revisió urgent de l’acte judicial, que impliqui la posada en llibertat de Jordi Cuixart i Jordi Sànchez

on Dimecres, 18 Octubre 2017 11:40.

En relació a la decisió de l’Audiència Nacional de dictar presó incondicional i sense fiança als presidents de l’ANC i d’Òmnium Cultural, des del PSC d’Arenys de Munt manifesten el seu respecte a les decisions judicials, però que aquest respecte no impedeixi el nostre dret de poder opinar i criticar els seus continguts i el seu impacte social.

Un any més, el 31 d’octubre es celebrarà un túnel del terror al casal de joves l’Escorxador

on Dimecres, 18 Octubre 2017 11:36.

El dimarts 31 d’octubre es farà, per tercer any consecutiu, el túnel del terror a l’Escorxador. Enguany l’activitat es realitza conjuntament entre l’Àrea de Joventut i l’Escola de Teatre del Centre Moral.

Dissabte es farà una jornada d'anellament científic d'ocells al Parc de Can Jalpí

on Dimecres, 18 Octubre 2017 11:32.

L’Ajuntament d’Arenys de Munt i el Centre d’Informació del Parc Montnegre i el Corredor ens conviden una vegada més a participar de la jornada d’anellament científic d’ocells.

Indignació de l’Assemblea Nacional Catalana d’Arenys de Munt per la sentencia contra Sánchez i Cuixart.

on Dimarts, 17 Octubre 2017 11:49.

Indignació de l’Assemblea Nacional Catalana d’Arenys de Munt per la sentencia contra Sánchez i Cuixart. La jutgessa de l’Audiencia Nacional ha dictat presó sense fiança per el president de l’ANC, Jordi Sánchez i per el president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart.

Imma Moratalla portaveu de l’assemblea local, ha convidat a tothom a participar de les concentracions, i especialment la que hi ha convocada per aquest vespre a Barcelona.

Divendres tindrà lloc la primera festa del voluntariat d’Arenys de Munt.

on Dimarts, 17 Octubre 2017 11:42.

Divendres tindrà lloc la primera festa del voluntariat d’Arenys de Munt amb l’objectiu de fer unreconeixement al voluntariat del nostre poble, i exposar alguns dels seus projectes socials, culturals o esportius.

La Regidoria de Participació ofereix la possibilitat de realizar una formacio sobre la fiscalitat de les associacions

on Dijous, 19 Octubre 2017 11:38.

Arrel d’una subvenció atorgada per la Diputació de Barcelona, la Regidoria de Participació de l’Ajuntament d’Arenys de Munt ofereix la possibilitat de realitzar una formació sobre la fiscalitat de les associacions.

L’Esplai de la gent gran d’Arenys de Munt organitza una sortida a La Seu Vella i Lleida ciutat.

on Dijous, 19 Octubre 2017 11:32.

L’Esplai de la gent gran d’Arenys de Munt organitza una sortida a La Seu Vella i Lleida ciutat. Serà pel proper 4 de novembre.

Demà hi haurà ple ordinari de l’Ajuntament per aprovar provisionalment les modificacions de les ordenances fiscals

on Dimecres, 18 Octubre 2017 11:43.

Demà hi haurà ple ordinari de l’Ajuntament d’Arenys de Munt. Serà a les 8 del vespre a la Masia de Can Borrell.

En l’ordre del dia hi ha la proposta de modificació de crèdit número 10 per reconeixement extrajudicial de crèdit, i també la proposta d’aprovació d’expedient de rectificació de saldos.

S’estan canviant les pilones de ferro de la carretera d’Arenys de Munt per unes altres homologades.

on Dimecres, 18 Octubre 2017 11:38.

S’estan canviant les pilones de ferro de la carretera d’Arenys de Munt per unes altres homologades. 

Divendres al cicle SonaGust podrem escoltar la música de Gessamí Boada i la xerrada “Els vins naturals”

on Dimecres, 18 Octubre 2017 11:34.

Divendres al cicle SonaGust que organitza el Centre Moral d’Arenys de Munt podrem escoltar la música de Gessamí Boada.Aquest any el cicle s’acompanya amb una xerrada i un tast de vins.

Diumenge tindrà lloc la tercera bicicletada popular que organitzen les escoles d’Arenys de Munt

on Dimecres, 18 Octubre 2017 11:31.

Diumenge tindrà lloc la tercera  “bicicletada” popular que organitzen les escoles d’Arenys de Munt. La sortida serà davant l’Escola Sobirans a ¾ de 10 del matí. Aquesta està organitzada per les AMPAs de les escoles i Lleure 3D. 

El Projecte Radars d’Arenys de Munt segueix el nou curs, després del seu primer any de naixement.

on Dimarts, 17 Octubre 2017 11:44.

El Projecte Radars d’Arenys de Munt inicia el seu segon any amb les mateixes ganes de créixer i seguir constituint-se com a xarxa social.

Serà un any de consolidació del projecte, on un dels objectius clau serà seguir treballant per la cohesió del grup de voluntaris i tots els comerços que fan possible el teixit social creat fins ara.

10.407 persones al mes escolten Ràdio Arenys de Munt, segons un estudi d’audiència realitzat per Infortécnica.

on Dimarts, 17 Octubre 2017 11:40.

10.407 persones escolten Ràdio Arenys de Munt cada mes, segons un estudi d’audiència realitzat per Infortécnica.

L’estudi s’ha realitzat als mesos de setembre i octubre a l’àrea d’Arenys de Munt i ofereix una sèrie de dades sobre l’audiència. Els resultats determinen que Ràdio Arenys de Munt és coneguda pel 82% de la població i és seguida per 10.407 persones mensualment a Arenys de Munt.

Més articles...

 • anunci_collsacreu
 • logo illa
 • Logo AQ arenys de munt
 • Logo WW arenys munt
 • marineland 0
 • logo
 • LOGO

Buscar

SDG SEO
 • Descarrega't Ivoox al teu smartphone i escolta'ns a través d'ell

  ivoox Iphone

  ivoox Android

En directe

Amuntv

amuntv

Qui està en linia

Hi ha 94 convidats/des i cap membre en línia