Precs i preguntes que es van presentar al darrer ple de l’Ajuntament d’Arenys de Munt

on 07 Agost 2017.

Els regidors Josep Manel Ximenis i Esther Sánchez van preguntar sobre quin és el pla municipal per prevenir incendis forestals. El regidor Àngel Castillo va explicar el protocol i les competències i va enumerar diverses actuacions que s’han fet a les urbanitzacions, a Can Jalpí i a alguns camins per tal de prevenir incendis.

També van preguntar sobre la renúncia a una subvenció per la deixalleria de 8.127€ per culpa de l’Ajuntament d’Arenys de Mar. També Àngel Castillo va respondre, dient que a la darrera reunió es van adquirir uns compromisos per millorar la deixalleria i que vetllaran perquè fets com aquest de la subvenció no tornin a passar. Josep Manel Ximenis i Esther Sánchez també van preguntar sobre la seguretat del camió que rega la riera i sobre el manteniment del talús entre la riera i la carretera de Lourdes. El regidor d’Espai Públic va dir que els conductors de la màquina de reg són els qui van vigilant els tubs del reg, però que demanarà que es posi algun element reflector. Sobre el manteniment de la part enjardinada de Sobirans, serà l’empresa CEO del Maresme. Àngel Castillo explica que a més s’han d’incorporar nous espais enjardinats i posar més reg. Tot plegat té un cost de 15.400 euros. El PDeCAT va presentar un prec per millorar els pipicans. De nou Àngel Castillo va dir que properament se’n posaran dos de nous i sobre el pipican del costat del cap, va dir que segurament s’acabarà traslladant. També van demanar col·locar un senyal de direcció en el carrer Enric Morera i millorar la separació entre la zona de gespa i paviment de la piscina municipal.

A la primera petició es va dir que es farà. Respecte a la piscina, la regidora d’Esports, Marta de la Iglesia, va comentar que uns brètols ho van fer malbé i que de cara a l’any vinent posaran plaques de plàstic i es tornarà a fer el replanteig de la gespa. El Partit Demòcrata també va preguntar sobre les pintades que hi ha en diferents parts del poble. El regidor d’Espai Públic va respondre que en la majoria s’acaba enxampant la persona que l’ha realitzat i se li fa repintar. La resta es fa des de la brigada jove, però per ordre de prioritats. El PP va preguntar sobre la utilització d’espais municipals per al referèndum de l’1 d’octubre. L’alcalde Joan Rabasseda va dir que sí, i va recordar el compromís que van adquirir a donar suport al president de la Generalitat en tot el que tingui a veure amb el procés català. Ramon Planas també va preguntar sobre la possibilitat de fer un sopar gratuït per a la gent gran. La regidora de la Gent Gran, Marta de la Iglesia, li va respondre preguntant per què la gent gran i no la gent jove? A banda del cost que suposaria a l’Ajuntament. Si voleu escoltar el ple sencer ho podeu fer a través del web de la ràdio, a la carta.

 • anunci_collsacreu
 • logo illa
 • Logo AQ arenys de munt
 • Logo WW arenys munt
 • marineland 0
 • logo
 • LOGO

Buscar

SDG SEO
 • Descarrega't Ivoox al teu smartphone i escolta'ns a través d'ell

  ivoox Iphone

  ivoox Android

En directe

Amuntv

amuntv

Qui està en linia

Hi ha 134 convidats/des i cap membre en línia