Al darrer ple de l’Ajuntament es van aprovar les bases reguladores de les subvencions a les empreses per a la contractació de persones desocupades

on 15 Juny 2017.

Al darrer ple municipal d’Arenys de Munt es va aprovar la proposta  inicial de les bases reguladores de les subvencions a les empreses per a la contractació de persones desocupades menors de 30 anys i majors de 45 anys del municipi.

El regidor de Promoció Econòmica, Josep Sánchez, va explicar que aquesta proposta és un compromís del govern amb el PDeCat i que s’ha pogut consensuar amb la resta de partits. El regidor Josep Manel Ximenis va dir que aquesta és una bona iniciativa, tot i que consideren insuficient la subvenció de 10 mil euros. També va dir que com la subvenció és per a desocupats que no cobrin cap prestació es corra el risc que persones amb pocs recursos no hi puguin participar. El regidor del PDeCat, Marc Tarrés, va dir que aquesta no és una subvenció per a les empreses privades, sinó que és per ajudar a les persones que es troben a l’atur i per poder crear ocupació. Tant Ximenis com Tarrés van coincidir a dir que aquestes bases són millorables. El mateix el regidor del PP, Ramon Planas, que va criticar que no s’haguessin treballat amb els comerciants i els empresaris locals.

Les bases s’han treballat entre les regidories de Promoció Econòmica i Ocupació. La regidora socialista, Àngels Castillo, va dir que compartia les reflexions de Ximenis i Tarrés, però també els va dir que haguessin pogut presentar esmenes. Àngels Castillo, que és regidora d’Ocupació, va destacar el fet que les ofertes de treball que es requereixin seran gestionades pel servei local d’ocupació. La regidora de la CUP, Maria Ballester, va comentar que aquest és un tema que seria competència estatal i que novament és l’ajuntament qui fa l’esforç. El regidor Josep Sánchez va replicar al regidor Planas que no hagués participat a cap reunió per fer aquestes bases, i respecte a la subvenció que es destina va dir que espera que es pugui anar ampliant en el temps. El punt es va aprovar amb l’únic vot d’abstenció del PP.

 • anunci_collsacreu
 • logo illa
 • Logo AQ arenys de munt
 • Logo WW arenys munt
 • marineland 0
 • logo
 • LOGO

Buscar

SDG SEO
 • Descarrega't Ivoox al teu smartphone i escolta'ns a través d'ell

  ivoox Iphone

  ivoox Android

En directe

Amuntv

amuntv

Qui està en linia

Hi ha 154 convidats/des i cap membre en línia