Humana Fundación Pueblo para Pueblo ha lliurat a l’Ajuntament d’Arenys de Munt 15 bons d’ajuda que permeten adquirir roba de segona mà a persones necessitades. A més dels bons d’ajuda, també han lliurat roba de llit per al pis d’emergència social.

on 16 Mai 2017.

Humana lliura a Arenys de Munt 15 bons d'ajuda en roba de segona mà per a persones amb pocs recursos econòmicsHumana Fundación Pueblo para Pueblo ha lliurat a l’Ajuntament d’Arenys de Munt 15 bons d’ajuda que permeten adquirir roba de segona mà a persones necessitades. A més dels bons d’ajuda, també han lliurat roba de llit per al pis d’emergència social.

Els vals lliurats tenen un valor de 30 euros cadascun i es poden bescanviar a qualsevol de les botigues d’Humanade Barcelona. Aquesta iniciativa és una manera de compensar la població d’Arenys de Munt, on Humana hi té dos contenidors, i respon al compromís de la Fundació de revertir a nivell local part dels recursos generats amb la gestió de la roba que donen els veïns. La roba la clasifiquen i la venen. Humana té 17 botigues de segona mà, i totes elles a la ciutat de Barcelona. A priori, doncs, cal desplaçar-se fins a Barcelona per bescanviar el val per roba, això pot ser una despesa important del tren o de l'autocar per a persones amb pocs recursos. Per això Humana ofereix altres possibilitats, com enviar roba directament en comptes de vals de regal, o que un tècnic de l’àrea de Benestar Social pugui anar a Barelona, comprar tota la roba i repartir-la a Arenys de Munt

Davant d’això, la regidora de Serveis Socials ha explicat que el repartiment es farà estudiant cada cas particular, contemplant si alguna familia pot anar a Barcelona, si cal donar-los una T-10 o si convé que sigui un tècnic de l’àrea qui vagi a Barcelona. De fet, aquest 2017 el conveni amb Humana estableix que la Fundació pagui 200€ al municipi pel fet de tenir els dos contenidors a la deixalleria. Àngels Castillo ha dit que aquests diners que paga Humana són els que poden fer servir per comprar els bitllets de tren i donar-los a qui creguin necessari. Humana ha recollit 5.849 kg de tèxtil usat a Arenys de Munt el primer trimestre d’enguany, la qual cosa representa un augment del 30,6% respecte al mateix període de l’any passat. Això permet que l’Ajuntament canalitzi l’ajuda cap a famílies amb necessitats de vestimenta bàsica.

 • anunci_collsacreu
 • logo illa
 • Logo AQ arenys de munt
 • Logo WW arenys munt
 • marineland 0
 • logo
 • LOGO

Buscar

SDG SEO
 • Descarrega't Ivoox al teu smartphone i escolta'ns a través d'ell

  ivoox Iphone

  ivoox Android

En directe

Amuntv

amuntv

Qui està en linia

Hi ha 148 convidats/des i cap membre en línia