Aquesta tarda els Voluntaris per Arenys de Munt tornen a muntar els inflables a la plaça de l’Església

on 12 Mai 2017.

Aquseta tarda els Voluntaris per Arenys de Munt tornen a muntar els inflables a la plaça de l’Església, el primer cop dseprés del fatal accident amb un inflable a Caldes de Malavella on va morir una nena de 6 anys de Tordera. Aquesta tarda els Voluntaris per Arenys de Munt tornen a muntar els inflables a la plaça de l’Església, el primer cop després del fatal accident amb un inflable a Caldes de Malavella on va morir una nena de 6 anys de Tordera.

Hem parlat de les mesures de seguretat que prenen els Voluntaris per garantir la seguretat. Pep Juvanteny ha explicat que mai deixen l’inflable sense vigilància ni supervisió, que respecten el pes i l’aforament que marca el fabricant i separen els nens per edats, per evitar cops i topades. Pep Juvanteny diu que si es respecten les normativse, que són de sentit comú, no hi pot haver cap accident Els Voluntaris per Arenys de Munt fa 10 anys que munten i cedeixen inflables i mai no ha passat res. Els tenen més petits, de sis metres com a màxim, i no pas de 10m com el de Caldes de Malavella.

Pel que fa als ancatges, Pep Juvanteny ha confirmat que els que munten a la Plaça no estan ni lligats ni fixats amb sacs de sorra, però que si es controla l’atracció, no hi ha perill. Veu a venir que apareixerà nua normativa més retrictiva quan s’aclareixin les causes de l’accident. També tenen clar que si fa una mica de vent ja no el monten. Pep Juvanteny té clar que si l’inflable va sortir volant va ser pel vent, ja que és imposible que exploti o que surti disparat, ja que l’aire s’escapa per les costures. Per tant, doncs, aquesta tarda es muntarà l’inflable de Voluntaris per Arenys de Munt amb tota seguretat

 • anunci_collsacreu
 • logo illa
 • Logo AQ arenys de munt
 • Logo WW arenys munt
 • marineland 0
 • logo
 • LOGO

Buscar

SDG SEO
 • Descarrega't Ivoox al teu smartphone i escolta'ns a través d'ell

  ivoox Iphone

  ivoox Android

En directe

Amuntv

amuntv

Qui està en linia

Hi ha 124 convidats/des i cap membre en línia