Els ingressos per liquidacions de les contribucions especials de l'obra de la Riera han estat resolts en un 99,49%.

on 09 Mai 2017.

Els ingressos per liquidacions de les contribucions especials de l'obra de la Riera han estat resolts en un 99,49%. Això vol dir que dels 336.807€ de quotes per liquidacions només resten pendents 1.723,30€, que correspon al 0,51% del total. Són els números que ha exposat el regidor d’Economia, Josep Sánchez.

Sánchez posa de manifest l’elevat grau de compliment en el pagament per part dels veïns afectats. 186 propietaris han pagat l'import total equivalent a 207.000€, i 92 propietaris han escollit l'opció de fraccionar-ho, per import de 127.289 €. El regidor d’Economia ha atribuit aquest alt grau de compliment a les facilitats de pagament que ha posat el govern. Segons el regidor, en cap impost municipal hi ha tant compromís de pagament. Ni tan sols en l’IBI, que és el que té un grau més alt de compliment. Sánchez diu que si aquest grau de compliment es trobés en tots els impostos, hi hauria una millor situación económica al poble. Per això destaca la importància de pagar els impostos.

Una importància que, tal com diu el regidor, han entès fins i tot els veïns que han presentat un contenciós administratiu contra aquestes contribucions, que les han pagat directes o fraccionades, a l’espera de la resolució judicial. L’Ajuntament recorda que a Arenys de Munt tots els veïns han contribuït a finançar el carrer de davant de casa en la seva primera urbanització. En el tram de la riera entre el rial Bellsolell i el carrer de la Rasa, que s'urbanitzarà properament, s'aplicaran els mateixos criteris que en el tram ja urbanitzat.

 • anunci_collsacreu
 • logo illa
 • Logo AQ arenys de munt
 • Logo WW arenys munt
 • marineland 0
 • logo
 • LOGO

Buscar

SDG SEO
 • Descarrega't Ivoox al teu smartphone i escolta'ns a través d'ell

  ivoox Iphone

  ivoox Android

En directe

Amuntv

amuntv

Qui està en linia

Hi ha 125 convidats/des i cap membre en línia