El darrer ple va aprovar un préstec de 200 mil euros per a la societat municipal Gusam

on Dimecres, 26 Juliol 2017 13:59.

El darrer ple va aprovar un préstec de 200 mil euros per a la societat municipal GusamEl darrer ple de l’ajuntament d’Arenys de Munt va aprovar per unanimitat un préstec de 200 mil euros per a la societat municipal Gusam. El regidor d’economia, Josep Sánchez, va explicar que aquest préstec a interès cero que fa l’ajuntament a l’empresa municipal, serà per 12 anys i servirà per invertir en la millora de la xarxa d’abastament d’aigua. La regidora de la Cup, Maria Ballester, va parlar de la necessitat d’invertir en la xarxa, i de la necessitat de tenir el Pla Director de l’Aigua.

El jove d’Arenys de Munt Albert Soler ha estat reconegut amb la Distinció de les proves d’accés a la Universitat 2017

on Dimecres, 26 Juliol 2017 13:53.

El jove d’Arenys de Munt Albert Soler ha estat reconegut amb la Distinció de les proves d’accés a la Universitat 2017. Aquest reconeixement l’atorga la Generalitat de Catalunya a aquells estudiants que obtenen una nota superior al 9 a les proves d’accés a la Universitat. 

Avui serà a Arenys de Munt el diputat al Parlament de Catalunya, Jordi Cuminal, per parlar del referèndum de l’1 d’octubre

on Dimecres, 26 Juliol 2017 13:50.

Avui serà a Arenys de Munt el diputat al Parlament de Catalunya, Jordi Cuminal, per parlar del referèndum de l’1 d’octubreAvui serà a Arenys de Munt el diputat al Parlament de Catalunya, Jordi Cuminal, per parlar del referèndum de l’1 d’octubre.

Demà es farà una xerrada destinada a persones aturades de més de 30 anys i que fa temps que es troben a l’atur

on Dimecres, 26 Juliol 2017 13:48.

Demà es farà una xerrada destinada a persones aturades de més de 30 anys i que fa temps que es troben a l’aturL’Ajuntament d’Arenys de Munt i la Fundació Universitària Martí l’Humà segueixen col•laborant per a millorar els recursos humans del municipi.

Demà es farà la darrera caminada a la fresca organitzada per la regidoria d’esports d’Arenys de Munt

on Dimecres, 26 Juliol 2017 13:44.

Demà es farà la darrera caminada a la fresca organitzada per la regidoria d’esports d’Arenys de MuntDemà es farà la darrera caminada a la fresca organitzada per la regidoria d’esports d’Arenys de Munt. En concret s’anirà per Sobirans, passant per La Casa Nova, el Pi de Buac, Creu de Rupit i Font de l’Aiguaroja.

Fins demà es poden comprar els tiquets per anar al sopar de la Breda de l’Eixample

on Dimecres, 26 Juliol 2017 13:41.

Fins demà es poden comprar els tiquets per anar al sopar de la Breda de l’EixampleAvui i demà es poden comprar els tiquets per anar al sopar de la Breda de l’Eixample que es farà aquest dissabte. Es poden comprar a la botiga Tot Pantalons, en horari comercial. El sopar sera l’acte central de la Breda de l’Eixample, i estarà amenitzat pel Duet Zenit.

La Nit Bruixa de Pintura ràpida nocturna arribarà el proper dissabte a la seva 12ena edició

on Dimecres, 26 Juliol 2017 13:29.

La Nit Bruixa de Pintura ràpida nocturna arribarà el proper dissabte a la seva 12ena edicióLa Nit Bruixa de Pintura ràpida nocturna arribarà el proper dissabte a la seva 12ena edició. És un acte organitzat per Amics per l’Art del Maresme on hi poden participar tos els artistes que ho desitgin fent servir qualsevol tècnica o procediment i amb total llibertat de tendències o estils artístics.

Diumenge a la riera hi haurà el concert de rumba amb el grup Tarambana que va quedar suspès el passat diumenge per la pluja

on Dimecres, 26 Juliol 2017 13:26.

Diumenge a la riera d’Arenys de Munt hi haurà el concert de rumba amb el grup Tarambana que va quedar suspès el passat diumenge per la pluja.

Al darrer ple de l’Ajuntament es aprova l’adhesió a la pòlissa d’assegurança col·lectiva de danys a edificacions i instal·lacions municipals

on Dimarts, 25 Juliol 2017 13:24.

Al darrer ple de l’Ajuntament d’Arenys de Munt es va aprovar per unanimitat l’adhesió a la pòlissa d’assegurança col·lectiva de danys a edificacions i instal·lacions municipals de l’Associació Catalana de Municipis. L’alcalde Joan Rabasseda va explicar que es tracta de mantenir l’assegurança amb Ferrer Ojeda i contractar la pòlissa amb Segur Caixa per 8.030 euros anuals i per un període de 2 anys.

Ja us podeu apuntar als cursos de formació de l'Aula Enric Camon de la temporada 2017-2018

on Dimarts, 25 Juliol 2017 13:20.

Ja estan obertes les inscripcions per als cursos 2017-2018 de l'Aula Enric Camon d'Arenys de Munt, que enguany ha celebrat 25 anys. S'ofereixen cursos de formació instrumental, Graduat en Secundària i Grau Mitjà, Grau Superior i universitat, català, anglès, francès, informàtica i pintura.

El 8è Aplec Independentista d’Arenys de Munt es celebrarà el 15 de setembre amb una campanya de suport al referèndum

on Dimarts, 25 Juliol 2017 13:17.

El 8è Aplec Independentista d’Arenys de Munt es celebrarà el 15 de setembre amb una campanya de suport al referèndumLes entitats independentistes arenyenques, MAPA i l'Ateneu Independentista d'Arenys de Munt, continuen acompanyant el procés independentista català. Enguany el 8è Aplec per la Independència en commemoració de la Consulta del 13S es remodela per donar suport al referèndum que es durà a terme l’1 d’octubre.

Avui es celebra la primera semifinal del Torneig d’Estiu de Futbol Sala d’Arenys de Munt

on Dimarts, 25 Juliol 2017 13:13.

Avui es celebra la primera semifinal del Torneig d’estiu de Futbol sala d’Arenys de MuntAvui es celebra la primera semifinal del Torneig d’Estiu de Futbol Sala d’Arenys de Munt. Aquesta primera semifinal enfrontarà els equips Augusta Legal contra el New Team, i demà s’enfrontarà l’equip Bar Centre contra l’Aïna Dance Can Popa.

Al darrer ple es van aprovar per unanimitat les bases reguladores de les subvencions al lloguer per als joves

on Dilluns, 24 Juliol 2017 13:37.

Al darrer ple de l’Ajuntament d’Arenys de Munt es van aprovar per unanimitat les bases reguladores de les subvencions al lloguer per a l’emancipació dels joves en règim de concurrència competitiva. Aquests ajuts aniran destinats a joves d’entre 18 a 35 anys,  serà per un any i en concret es subvencionarà un 50% de la quota del lloguer amb un màxim de 200 euros mensuals.

Avui han començat les feines per instal·lar nous elements al parc infantil de Can Jalpí

on Dilluns, 24 Juliol 2017 13:32.

Avui han començat les feines per instal•lar nous elements al parc infantil de Can JalpíAvui han començat les feines per instal·lar nous elements al parc infantil de Can Jalpí.

El proper 3 d'agost finalitza el termini perquè els comerços d'Arenys de Munt puguin presentar sol·licitud de subvenció

on Dilluns, 24 Juliol 2017 13:26.

El proper dia 3 d'agost finalitza el termini per a que els comerços d'Arenys de Munt puguin presentar la sol·licitud de subvenció per a actuacions de millora, rehabilitació, adequació, manteniment i conservació de locals comercials.

El proper dissabte l’Esplai d’Arenys de Munt visitarà el viver de plantes medicinals de la Dolça Revolució a Balaguer

on Dilluns, 24 Juliol 2017 13:21.

 El proper dissabte, l’Esplai d’Arenys de Munt visitarà el viver de plantes medicinals de la Dolça Revolució a BalaguerEl proper dissabte l’Esplai d’Arenys de Munt visitarà el viver de plantes medicinals de la Dolça Revolució a Balaguer. Els participants primer visitaran el viver de plantes medicinals instal·lats als terrenys de l’empresa Pàmies Hortícoles.

L’Assemblea Nacional Catalana d’Arenys de Munt té a la venda els tiquets de l'autocar per anar a Barcelona l’11 de setembre

on Dilluns, 24 Juliol 2017 13:18.

L’Assemblea Nacional Catalana d’Arenys de Munt té a la venda els tiquets del bus per anar a Barcelona l’11 de setembreL’Assemblea Nacional Catalana d’Arenys de Munt té a la venda els tiquets de l'autocar per anar a Barcelona l’11 de setembre.

L’Ajuntament d’Arenys de Munt aprovà una modificació de crèdits per un import d’1 milió d’euros

on Divendres, 21 Juliol 2017 14:00.

Al ple d’ahir de l’Ajuntament d’Arenys de Munt es va aprovar una modificació de crèdits per un import d’1 milió d’euros que es destinaran a inversió. Principalment serviran per millorar els escocells, asfaltar carrers i per finançar l’obra de la riera. La regidora de la CUP, Maria Ballester, va donar rellevància a l’import però sobretot als canvis que es fan per complir amb la normativa fiscal que obliga a l’Ajuntament a fer aquesta modificació.

L’Ajuntament d’Arenys de Munt busca un dinamitzador per a l'espai jove "L'Escorxador"

on Divendres, 21 Juliol 2017 13:50.

L’ajuntament d’Arenys de Munt busca un dinamitzador per l'espai jove "L'Escorxador". Per gestionar l'espai i els seus recursos, atenció i dinamització dels joves i suport a la gestió del programa d'activitats.L’Ajuntament d’Arenys de Munt busca un dinamitzador per a l'espai jove "L'Escorxador", per gestionar l'espai i els seus recursos, atenció i dinamització dels joves i suport a la gestió del programa d'activitats.

Continuen les bredes d’Arenys de Munt: aquest cap de setmana és el torn de la Breda del Pi Gros que comença avui

on Divendres, 21 Juliol 2017 13:40.

Continuen les bredes d’Arenys de Munt: aquest cap de setmana és el torn de la Breda del Pi Gros que comença avuiAvui comença la Breda del Pi Gros, amb l’enramada. A partir de dos quarts de 10 de la nit els veïns i veïnes començaran a posar garlandes i ornaments, acompanyats d’animació i coreografies infantils.

Més articles...

 • anunci_collsacreu
 • logo illa
 • Logo AQ arenys de munt
 • Logo WW arenys munt
 • marineland 0
 • logo
 • LOGO

Buscar

SDG SEO
 • Descarrega't Ivoox al teu smartphone i escolta'ns a través d'ell

  ivoox Iphone

  ivoox Android

En directe

Amuntv

amuntv

Qui està en linia

Hi ha 74 convidats/des i cap membre en línia