La ràdio

on 27 Setembre 2012.

estudisEs va fundar l'any 1983 fruit de la trobada de diverses persones apassionades de la ràdio i de la tècnica. L'Ajuntament s’hi va abocar amb aquesta iniciativa, oferint un local al segon pis de l'edifici municipal de la Plaça de l'Església, que encara és la seu de l’emissora. També en te la concessió de la llicencia del 107 de la FM.

L'Emissora municipal sempre ha funcionat amb una part molt important de voluntariat , finançada bàsicament per la publicitat i amb el recolzament constant per part de l’Ajuntament .

L'Any 2004 es va inaugurar les reformes integrals de les instal·lacions afegint un segon estudi i aïllant acústicament tots els espais on es produeix ràdio.

L’any 2007 es va fer un nou salt de cara a professionalitzar el servei municipal de Ràdio. Alguns dels components de l’emissora amb Jordi Soler, Xavi Roca i Ivan Nieto al capdavant van formar l’entitat sense ànim de lucre “Ràdio Associació Arenys de Munt” amb l’única finalitat de poder optar a la concessió municipal del servei de ràdio. Un cop assolit aquest repte l’associació ha pogut realitzar els primers contractes de treball per als professionals que en ella hi treballen.

Així, actualment, Ràdio Arenys de Munt és gestionada per aquesta entitat. Una entitat on estan integrats molts dels voluntaris que des dels seus inicis han fet possible el funcionament d’aquesta ràdio, i que any rere any renoven les energies per continuar amb la gestió diària de la nostre emissora.

L'Ajuntament d'Arenys de Munt té un paper vital en el funcionament de l'emissora gràcies al conveni econòmic que dona estabilitat a la ràdio i possibilita dedicar més recursos a la informació.

Ràdio Arenys de Munt és una emissora municipal que es nodreix molt de la bona voluntat dels col·laboradors.

Volem oferir una programació del poble i pel poble.

 • anunci_collsacreu
 • logo illa
 • Logo AQ arenys de munt
 • Logo WW arenys munt
 • marineland 0
 • logo
 • LOGO

Buscar

SDG SEO
 • Descarrega't Ivoox al teu smartphone i escolta'ns a través d'ell

  ivoox Iphone

  ivoox Android

En directe

Amuntv

amuntv

Qui està en linia

Hi ha 83 convidats/des i cap membre en línia